Jonge regio-atleten presteren sterk tijdens PK

Zottegem/Geraardsbergen, 08/07/2017 – Persbericht – Op het provinciaal jeugdkampioenschap Oost-Vlaanderen (Oudenaarde, 24 juni) werd Atletiekclub Geraardsbergen (ACG) vertegenwoordigd door 41 benjamins, pupillen en miniemen. Dat leverde 13 podiumplaatsen op en enkele opmerkelijke prestaties, waaronder een beste jaarprestatie van (pupil) Aicha Traore (ACG-kern Zottegem) op de 60m (goud, 8”51).

Valentine Anyanwu (ACG-kern G’bergen) werd 1e  op de 150m (miniemen). De samenwerking tussen de beide kernen (Zottegem en G’bergen) van ACG blijkt duidelijk vruchten af te werpen, tot grote tevredenheid van atleten, ouders, trainers, medewerkers en bestuursleden.

De podiumwinnaars op een rijtje:

 

Voor ACG-kern Zottegem  (7 medailles)

Aicha Traore (1e  60m en 2de  hoog) PUP

Elias Bultot (3e  80m en 3e 150m) MIN

Yarne Vermeulen (2e hoog) PUP

Anke Sirjacobs (3e ver) PUP

Liza Van Acker (3e 1000m) PUP

 

Voor ACG-kern Geraardsbergen  (6 medailles)

Valentine Anyanwu (1e  150m) MIN

Liza De Backer (3e 60m h) MIN

Kaat De Mulder (2e discus) MIN

Maartje De Temmerman (2e  hockey en 3e  discus) PUP

Jenna Van Nieuwenhove (3e  ver) BEN