Raphaël Lejeune en Marie Van Cauwenberghe uit Zottegem vieren gouden bruiloft!

DDL zottegem gouden br raphael lejeune en marie van cauwenberghe (2)

Zottegem, 13/07/2017 – Een delegatie van het stadsbestuur werd uitgenodigd  in Oombergen- Zottegem, steenweg op Aalst voor de gouden bruiloftsviering van Raphaël Lejeune en Marie Van Cauwenberghe. (DDL)

DDL zottegem gouden br raphael lejeune en marie van cauwenberghe (3)

Raphaël Lejeune en Marie Van Cauwenberghe huwden op 22 juni 1967 in Grotenberge en hebben een zoon, Patriek.

Raphaël was eerst bouwarbeider in Anderlecht en later magazijnier laden en lossen bij verschillende firma ’s zoals Petit en Samsonite. In zijn vrijetijd is hij voetbalsupporter en reed hij ieder jaar 6 maanden bij de wielertoeristen (TZS). In die club was het de gewoonten om ’s winters te gaan zwemen om in conditie te blijven, maar dat lag Raphaël niet.

DDL zottegem gouden br raphael lejeune en marie van cauwenberghe (4)

Marie was van haar 14de dienster bij een bakkersgezin en ze deed daarnaast het huishouden ,de opvang kinderen en af en toe hielp ze mee in de winkel. Na deze periode ging ze werken bij Cantaert in Zottegem

(Danny De Lobelle)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X