Eerste Oogsttocht in Oosterzele

DDL oosterzele anker oogst tocht (4)

Oosterzele, 09/08/2017 –  Op dinsdag 15 augustus kan je in Oosterzele terecht voor de eerste editie van de Oogsttocht. De Oogsttocht vervangt de Ankertocht die achttien jaar lang werd georganiseerd tijdens de Ankerfeesten. Trefcentrum ‘Den Amb8’, Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele wordt de nieuwe startplaats. (R 17, foto’s DDL)

De organisatie van de Eerste Oogsttocht is uiteraard in de goede handen van de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw, die al 30 jaar de wandelsport promoot en iedereen de kans biedt om aan de wandeltochten deel te nemen. Trek op 15 augustus de wandelschoenen aan en vertrek aan ‘Den Amb8’ voor een tocht van 6, 10, 14, 18 of 21 km. Aan u de keuze. Je ontdekt mooie hoekjes van de fusiegemeente Oosterzele. De Oogststoet slingert langs Moortelbos, Hooimeersbeek, Kwaadbeek, Anker, Hettingen, Moortsele, Bunkerroute, Smissenbroek, Molenromp,…Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Wil u op de feestdag O.L.V. Hemelvaart even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit met het hele gezin, vrienden, kennissen,…

SONY DSC

Twijfel niet en haal op dinsdag 15 augustus je inschrijvingskaart in zaal Den Amb8 in Oosterzele. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u. Zin om mee te wandelen? Info: voorzitter Erik Lievens,  erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck,  diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Reporter 17, foto’s DDL