Tweedaagse voor junioren in Balegem: hopen op mooie koersen en veel volk  

DDL balegem 2 daagse wielerwedstrijden voor junioren (2)

Balegem, 14/08/2017 –  Op zaterdag 19 augustus en maandag 21 augustus (start telkens om 15 u, 12 ronden, 98 km) mogen de rechtgeaarde wielerliefhebbers uitkijken naar de tweedaagse wielerwedstrijd voor junioren in Balegem. Start en aankomst aan caf é De Steenput, Berg.( R 17, foto’s DDL).

Ex — beroepsrenner Rudy Colman en Conny Van Herreweghe van caf é De Steenput in Balegem organiseren al decennialang wielerwedstrijden in Balegem. Gelukkig weten zij zich geruggensteund door een enthousiast wielercomit é, trouwe sponsors en gedreven medewerkers. ‘’‘We hopen op mooie wielerwedstijden, een heus wielerspektakel en veel volk’, klinkt het bij de Colmans, de drijvende krachten achter de organisatie.

DDL balegem 2 daagse wielerwedstrijden voor junioren (2)

Balegem leeft op zaterdag 19 en maandag 21 augustus op het ritme van gladgeschoren rennersbenen en zoemende pedalen. Wielerfans willen op deze tweedaagse geen enkele pedaalslag van de koersen voor junioren missen. Balegem nog maar eens in de kijker. Volg het labeur van de junioren. De organisatie van het wielercomit é Berg is telkens af. Men verwacht een pak renners én toeschouwers aan caf é De Steenput in Balegem. Het is geweten, de wielerwedstrijden in Balegem zijn populair. Fans die — zowat uit alle hoeken van de provincie — naar Balegem komen afgezakt om hun ‘helden’ aan te moedigen. ‘Koersen in Balegem — Berg, daar trekken we graag naartoe’, klinkt het bij het gros van de junioren. Je krijgt op het tweedaags wielerevenement met klassement (200 euro) pure wielersport geserveerd.

DDL balegem 2 daagse wielerwedstrijden voor junioren (1)

Madame Zaza en Haringworp

Op maandag 21 augustus om 19 u pakken de organisatoren uit met een internationale travestieshow en verrassingsacts die al uw zintuigen zal prikkelen. De toegang is gratis. Madame Zaza is een merknaam geworden, die staat voor uitbundigheid, geuren, kleuren, power, fiesta. De wielertweedaagse wordt om 19 u afgesloten met de legendarische gratis haringworp. Er zijn geldprijzen te winnen van 25 euro, 12,50 euro en nog eens 12,50 euro. En wie weet, met wat geluk trek je ook nog met een waardevolle naturaprijs naar huis. Info: Rudy Colman, 09 / 362 63 65.

                                                        Reporter 17, foto’s DDL
X