Veel goede muziek tijdens Gijzel Kirmesse!

DDL gijzenzele kermis optredens (1)

Gijzenzele, 16/08/2017 – Tijdens Gijzel Kirmesse, van vrijdag 25 augustus tot dinsdag 29 augustus,   laten Sven Ornelis, AB Nono, Con Animo, Jan Parent met Elisa, Zippora en Annelies, Dietwin De Jodelaar, Paul Severs, De Helaasheid der Zingen, Kurt Burgelman en Wim Claeys, Gijzenzele bruisen van het leven. En ook steengoede deejays in caf é — taverne ‘t Pleintje en het Dorpsplein. (R 17, foto’s DDL).

DDL gijzenzele kermis optredens (2)

Ze mogen met een onstilbare podiumhonger en muziekdrift Gijzenzele op stelten zetten. Het volk stroomt elk jaar toe om duchtig te feesten, het platform van de Gijzenzeelse verenigingen zorgt er op elke ‘kirmesse’ voor dat het bruist in Gijzel. Ook op de editie 2017 kunnen de muziekliefhebbers vijf dagen uit de bol gaan. Wie er de voorbije jaren bij was, zal maar al te graag opnieuw bij het zinderend feest zijn. En leuk meegenomen, veel goede muziek en nog gratis ook. Enkel voor de kermisfuif (vrijdag 25 augustus) met DJ Sven Ornelis moet je even in je geldbeugel tasten, toegangskaarten kosten 3 euro in voorverkoop, aan de kassa laat je 5 euro rinkelen.

DDL gijzenzele kermis optredens (3)

Naar de andere muzikale events kan je gratis komen kijken. O ja, ook uw pintjes moet je wel zelf betalen. Je wil sfeer, eens uit de bol gaan, power, fiesta,…en je zal het krijgen ook. Het dorpsplein in Gijzenzele is ook dit jaar the place to be voor muziek in alle stijlen. De wereld verandert in een razend tempo, maar van sommige dingen verwacht je dat ze nooit zullen verdwijnen. Zoals die goeie ouwe ‘Gijzel Kirmesse’. Voor de geboren en getogen Gijzenzelenaars zijn het hoogdagen van amusement. Gijzenzele mag fier zijn op het programma 2017. Het menu van de Kirmesse 2017, met 36 items, oogt andermaal heel appetijtelijk. De bezoekers weten dit elk jaar opnieuw bijzonder te appreci ëren. Van harte welkom op de ‘Gijzel kirmesse’.

DDL gijzenzele kermis optredens (4)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Reporter 17, foto’s DDL.