Fotoverslag Bottelare swingt!

DDL bottelare team swingt (1)

Bottelare, 19/08/2017 –  Wat begon met een bescheiden straatfeest is uit begroeit tot een uitbundig dorpsfeest, en het team zag dat het goed was. (DDL)

Het team wou een eendaagse Gentsefeest en halen een paar kleppers van artiesten naar Bottelare swingt en dat is hun fantastisch gelukt. De zaterdagnamiddag viel zowat in het water, ’s avonds daarentegen was het een prachtige avond, die werd ingezet door Laura Lynn.  Emilie Van Ooteghem die een gooi naar het kroontje van Miss Belgium titel kwam zich voorstellen, je kan haar steunen door MOV 24 te sms’en naar 6665.

Het plaatselijk toneelgezelschap KNAB viert dit jaar zijn 40ste verjaardag en gaf een verrassingsact als promotie voor de opvoering van Grease The Musical die ze in november ten tonele brengen.

Daarna ging het feest echt van start met het optreden van Pussy Willow. Zondag begon men stilletjes met een trage wegen wandeling, een aperitiefconcert door de Harmonie en een mosselfestijn. “Bal in de straat” ging verder om 19.30 met het optreden van Partie Party en met DJ Gunther feestte men verder tot laat in de nacht.

(Danny De Lobelle)

X