Jozef en Jeannine vieren gouden huwelijk!

Naamloos-1.jpg

Merelbeke, 24/08/2017 – Zaterdag had de in de raadszaal te Merelbeke de gouden huwelijks viering plaats van Volckaert Jozef en De Beck Jeannine plaats.

2017 08 19 Merelbeke  gouden br  Volckaert Jozef en De Beck Jeannine (5).JPG

Jozef en Jeannine huwden op 16 augustus in Merelbeke en hebben twee zonen, Peter en Christophe. Zij zorgden voor twee kleinkinderen. Jozef was metaalbewerker in de bouwafdeling bruggenbouw. Vroeger speelde hij bij VV Merelbeke, nu nog passief supporter. Nu supportert hij voor de kleinkinderen die zwemen en voetbal spelen. Ook was hij actief in het verenigingsleven, onder andere bij de carnavalvereniging de Drie Koningen. Jeannine was in het begin arbeidster in een textielatelier? Na de geboorte van Peter en Christophe bleef ze thuis als voltijds huisvrouw.

(Danny De Lobelle)
X