Open VLD Plus verwent de smaakpapillen

unnamed

Oosterzele, 03/09/2017 –  Een warme sfeer, uitstekend eten, hartelijke bediening: tijd voor een bezoek aan het eetfestijn van Open Vld plus Oosterzele. Het bestuur van Open Vld plus nodigt je uit om op zondag 17 september tussen 11 u 30 en 15 u in feestzaal De Steenput, Berg 11 in Balegem te komen genieten van lekkere gerechten. (R 17, foto DDL)

Feestzaal De Steenput wordt omgetoverd tot een gezellig restaurant. Er worden steak en zalm met frietjes, groenten en aangepaste sauzen geserveerd. Maak uw keuze. Deelnemen kost 15 euro, kinderen smullen tegen 8 euro. Je kan in feestzaal De Steenput terecht voor gezellige uurtjes tafelplezier. Als extra verleiding zijn er je favoriete bieren, wijnen, frisdranken. Reserveer je plek en geniet van een smakelijke maaltijd.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden, voorzitter Guy De Smet, 0472 / 81 03 47, secretaris Kris Van der Eecken, 0475 / 91 37 68,  kris.vandereecken@skynet.be. Het Open Vld bestuur nodigt je ook van harte uit naar de koffietafel op maandag 18 september om 14 u 30, the place to be is zaal ‘t Ganzenhof, Houte 33 in Balegem. De koffietafel wordt je gratis aangeboden, je hoeft wel in te schrijven tegen 13 september bij voorzitter Guy De Smet of secretaris Kris Van der Eecken.

(Reporter 17, foto Danny De Lobelle)