Primeur in Zottegem: fotoshoot for life!

_DSC4715

Zottegem, 03/2017 –   Op 1 november zal voor de allereerste keer Fotoshoot For Life doorgaan in de Bevegemse Vijvers te Zottegem. Acht fotografen (Alltech Zottegem, Studio C&K, HappyShoots, Fotografie Christa Nerinckx, Fotografie Sandy, Studio LW, Kinderfotografie Bibi & Balou en LC Photography) zullen een volledige dag het beste van zichzelf geven en dit ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Voor 35€ kan je een mini-shoot van 20 minuten reserveren en krijg je na afloop 3 digitaal, bewerkte beelden. Uiteraard is er mogelijkheid om achteraf de andere foto’s ook aan te kopen, om kerstkaartjes te laten maken of een leuk fotocadeau voor de feestdagen die snel dichterbij sluipen.

Organisator Iris Goeteyn: “Het is niet de eerste maal dat ik een actie doe in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel, maar deze keer wilde ik het ietsjes grootser aanpakken. Zelf ben ik mama van 2 kleine kapoenen en ik vind het altijd geweldig als mijn kleintjes schitteren voor de lens van een professionele fotograaf. Hoewel ik zeer graag zelf fotografeer, kan je thuis toch niet dezelfde resultaten bekomen als in een professionele studio.”

“Met de feestdagen die dichterbij komen, is het ook het ideale moment om een foto te laten nemen voor de kerstkaartjes of om een mooi fotocadeau te laten maken voor de feestdagen. Een leuke gezinsfoto, foto’s van je kleine ukjes of tieners, een familieportret met oma en opa erbij, een vriendinnenshoot,… alles is mogelijk bij Fotoshoot For Life! Onze fotografen stellen alles in het werk om op die 20 minuten zoveel als mogelijk aan je wensen te voldoen.”

“De opbrengst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds. Zij maken van het ingezamelde geld niet alleen gebruik om aan wetenschappelijk onderzoek te doen, maar ondersteunen de gezinnen die geconfronteerd worden met de ziekte, een aspect dat vaak over het hoofd gezien wordt.”

Wil jij graag een mini-shoot van 20 minuten reserveren bij een van onze acht fotografen? Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar fotoshootforlife@gmail.com

 

X