Tip: bestel nu goedkoop streekeigen plantgoed

rlvaBPA2017.jpg

Vlaamse Ardennen, 04/10/2017 –  Nog tot 6 november kun je aan voordelige prijs streekeigen plantgoed bestellen bij het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen.

Streekeigen bomen en struiken passen niet alleen landschappelijk goed in onze streek, ze zijn ook perfect aangepast aan de plaatselijke groeiomstandigheden en doen het hier dus van nature goed. Bij de jaarlijkse boomplantactie heb je de keuze uit inheemse haagplanten, struiken en boompjes, hoogstambomen, hoog- of halfstammige fruitbomen, kleinfruit en klimplanten.

Praktisch?

Bestellen kan tot 6 november met de bestelbon in de landschapskrant van RLVA (begin oktober gratis in de bus) of via de bestelbon op www.rlva.be. Je kunt de bestelde planten dan afhalen op het door jou gekozen verdeelpunt op zaterdag 9 december.

Meer info?

Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen vzw, Veemarkt 27, 9600 Ronse,
055/20 72 65, info@RLVA.BE.