Fotoclub Iris stelt tentoon

DDL melle foto tentoonstelling (3)

Melle, 10/09/2017 –  Traditiegetrouw organiseert Fotoclub IRIS tijdens het eerste weekend van november haar jaarlijkse foto- en digisalon in het gemeentehuis van Melle en dit voor de 49ste keer. (DDL)

Elk jaar opnieuw bezoeken talrijke geïnteresseerden het fotosalon van IRIS. Zij komen uit Melle, maar ook uit de brede regio rondom en zelfs uit Zeeland. Wie van het geheel wil genieten moet wel een uurtje uittrekken om zo’n honderd geselecteerde extra belichte foto’s te bekijken en zich aan de wervelende digitale show van beeldenreeksen met aangepaste muziek over te leveren.’De tentoonstelling bevindt zich op de eerste verdieping. Rolwagengebruikers kunnen aan de achterkant van het gemeentehuis naar binnen en daar de lift nemen.

DDL melle foto tentoonstelling (2)

Elke bezoeker kan gratis deelnemen aan de  Prijs van het publiek  voor kleur en zwart-wit. Twee bezoekers zullen later, met het nodige geluk, de foto van hun keuze ingekaderd thuisbezorgd krijgen.

Openingsuren:

zaterdag 4 november van 10u tot 12u   en van 14u tot 19 uur

zondag 5 november van 10u tot 12u   en van 14u tot 19 uur

De toegang tot het salon is gratis.

Danny De Lobelle

X