Gewapende overvaller nachtwinkel gevat

logo_politie_3

Geraardsbergen, 17/10/2017 – Zondag werd een 24-jarige man gearresteerd op verdenking van een diefstal met geweld in een nachtwinkel in de Lessenstraat.

De overval gebeurde vorige week dinsdag om 23u30 vond een diefstal met geweld plaats in een nachtwinkel aan de Lessensestraat in Geraardsbergen. De gemaskerde verdachte kwam de nachtwinkel binnen, gewapend met een hamer. Hij pleegde geweld op de uitbater, nam geld uit de kassa en kon daarop wegvluchten.  Op basis van de verklaring van het slachtoffer en navolgend speurwerk door de PZ Geraardsbergen/Lierde kon een verdachte worden geïdentificeerd en zondag 15/10/2017 worden gearresteerd.  De verdachte, een 24-jarige man van Afghaanse nationaliteit en zonder gekende woon- of verblijfplaats, is gekend bij het gerecht voor soortgelijke feiten.  Hij werd gisteren, 16/10/2017, op vordering van het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Oudenaarde die hem heeft aangehouden.

X