Herzeelse jeugd roefelt erop los!

Roefeldag 6.jpeg

Herzele, 17/10/2017 – Op Roefeldag mogen kinderen jaarlijks proberen om de rol van volwassenen over te nemen. Ze kunnen die dag meewerken in bedrijven en winkels en meehelpen met veiligheidsdiensten. Gemeente Herzele heeft nog een echte Roefeltraditie.

Afgelopen zaterdag 14 oktober kwamen er 130 enthousiaste kinderen roefelen bij de werkmannen van de Technische Dienst, Slagerij Gabriëls, Groeten- en Fruitcentrale Gabriëls, Apotheek Luc Van Bellinghen, Judoclub Herzele, Gebakkraam Roelant, Bakkerij Boerjan, Garage De Raedt, de vrijwilligers van het Herzeelse Reuzencomité, de huifkar, de politie, de brandweer en het Rode Kruis. De leden van de jeugdraad zorgden voor de begeleiding. Achteraf kregen alle deelnemers een drankje, een hamburger en een echt Roefeldiploma.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X