OLSA BRAKEL FREE FEESTEN

Free Feesten terug op de agenda na meer dan 15 jaar afwezigheid!

Herzeelse jeugd roefelt erop los!

Roefeldag 6.jpeg

Herzele, 17/10/2017 –  Op  Roefeldag  mogen kinderen jaarlijks proberen om de rol van volwassenen over te nemen. Ze kunnen die dag meewerken in bedrijven en winkels en meehelpen met veiligheidsdiensten. Gemeente Herzele heeft nog een echte Roefeltraditie.

Afgelopen zaterdag 14 oktober kwamen er  130 enthousiaste kinderen  roefelen bij de werkmannen van de Technische Dienst, Slagerij Gabri ëls, Groeten- en Fruitcentrale Gabri ëls, Apotheek Luc Van Bellinghen, Judoclub Herzele, Gebakkraam Roelant, Bakkerij Boerjan, Garage De Raedt, de vrijwilligers van het Herzeelse Reuzencomit é, de huifkar, de politie, de brandweer en het Rode Kruis. De leden van de jeugdraad zorgden voor de begeleiding. Achteraf kregen alle deelnemers een drankje, een hamburger en een echt Roefeldiploma.

X