VIDEO: Anthony & Gregory maken opnieuw filmpjes! En deze keer voor La Feria

Naamloos-1.jpgHuise, 20/10/2017 – Op zaterdag 21 oktober gaat de jaarlijkse fuif van KSA Huise door op het voetbalplein in Huise. La Feria, zoals het evenement heet, brengt elk jaar heel wat jong volk naar de fuiftent.

Voor deze editie staan dj’s Major J,   Sir Jacobs,   JNS, Dj Wo’ en Monsieur in voor de muziek. Tussen 21u30 en 22u30 is er een happy hour en er is ook een cocktailbar aanwezig. Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro en aan de kassa 7 euro. Bandjes zijn nog verkrijgbaar bij de leiding van KSA Huise, Caf é Tonneke, Caf é De Vaderlander  en ’t Pleintje. Voor de gelegenheid maakten de gebroeders Anthony en Gregory Van Caeneghem opnieuw een promofilmpje in hun gekende humoristische concept.

In het filmpje is te zien hoe La Feria fictief in het oog van de storm komt te staan door de nieuwsploeg van Greet De Keyser. Met een parodie op bekende Vlamingen en andere typetjes weten Anthony en Gregory weer op een ludieke manier reclame te maken voor deze KSA-fuif.

Kom op 21 oktober alvast naar de fuiftent en wie weet zie je wel een alien, of zal Mari ëtte toch bedrogen uitkomen?

Meer info over La Feria vind je op de evenementpagina ‘La Feria 2017’ op Facebook.

 

 

X