Wie adopteert me ?

foto (9).JPG

Satire – Zottegem, 03/11/2017 –  Sinds 18 september, begin van de werken in de Ooststraat, sta ik er. Rechtover het huisnummer 21 kan je me vinden. Doe geen moeite, je herkent me zo aan de frisse rode en gele tint. Ik ben vrij klein, verdien zelfs de naam nadarafsluiting niet maar noem me gewoon : het ding.

Wie me adopteert, wacht een mooie toekomst. Je kan me tijdens de decemberdagen gebruiken voor je kerstversiering. Slingers ledlampjes lenen zich prima om rond mij te kronkelen. Zelfs enkele takken hulst zouden mij staan.

Met mijn geel-rode look kan je me gebruiken in plaats van een supportersvlag wanneer KVMechelen gewonnen heeft.

Je kan me in je woonkamer zetten als je wil oefenen voor de 400 m horden.

Je kan me als droogrek gebruiken na een wasbeurt van je imkerkostuum.

Je kan me als afsluiting plaatsen op de ontsnappingsroute van je chiwawa, als je diertje tenminste weldoorvoed is en niet  meer tussen de spijlen kan.

Je kan me ook meenemen op je wandeling, ik ben leuk gezelschap, en me in het Zottegemse centrum deponeren, dat is daar waar wel de bewindsleden en de onderhoudsploegen langskomen en voor orde zorgen.

Kom me opzoeken zónder routeplanner : je moet in Bevegem zijn, in de Ooststraat, dat is daar waar je moedige bewoners met emmers ziet zeulen richting bouwwerf Van Poucke of waar op andere plaatsen de greppels nog 10 cm vol liggen met zand en smurrie. Sedert 18 september.

Wie wil me adopteren ? Zonder kosten.