Voorwaarts Gijzel Oosterzele opgelucht na verdiende zege 

IMG_1613

06/11/2017 – Voorwaarts Gijzel Oosterzele pakte verdiend de drie punten tegen Gavere-Asper. De boodschap was even krachtig en duidelijk: winnen was een must voor VGO, het kon best geen steek laten vallen tegen Gavere – Asper. Sam De Munter, Lorenzo Berwouts en Kevin Roeland loodsten VGO naar de tweede seizoenzege. (R 17).

Voorwaarts Gijzel Oosterzele won meer dan alleen maar drie punten. Het tankte ook veel vertrouwen. Is de motor voorgoed aangeslagen? Het zal blijken in en tegen Meerbeke. VGO was in deze belangrijke match meester over Gavere – Asper in alle registers. VGO voetbalde alleszins veel efficiënter dan de bezoekers, en duidelijk met meer vertrouwen. VGO schoot het best uit de startblokken en creëert de beste kansen. De thuisploeg beheerste het spel. De verdiende goal valt pas na 37’ spel. Getekend, Sam De Munter. Hij trapt koelbloedig binnen. Hij is goud waard voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele. De mogelijkheden voor Gavere – Asper blijven schaars. Een keer opwinding, een goal van Gavere – Asper wordt afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft voetbalt VGO gretig en scherp. De thuisploeg aast op een tweede treffer. Bij Lorenzo Berwouts is er telkens de honger om er iets van te maken. Lorenzo Berwouts dreef met een prachtig doelpunt (57’: 2 – 0) zijn rendementscijfers nog een beetje op, hij scoorde zijn 13 de treffer voor VGO. De thuisploeg bleef de mooiste patronen uittekenen. Gavere – Asper  kon sporadisch eens de neus aan het venster steken, maar echt gevaar kon je dat niet noemen. VGO bleef de betere ploeg en vormde de volle negentig minuten een hecht blok. Het VGO – elftal toonde dit keer een serieuze dosis karakter en tot grote vreugde van de thuisaanhang knalt Kevin Roeland een kwartier voor affluiten de 3 – 0 tegen de touwen. Wat een goal! Zijn bijdrage aan het spel van het team blijft heel belangrijk. Gretig, snelle passing, goed bewegend in de aanval. Gavere – Asper was niet scherp genoeg, opereerde te slordig en had te weinig ideeën. VGO voetbalde met veel inzet en loopvermogen. Belangrijk, de VGO defensie hield moeiteloos stand. Eindelijk nog eens vreugdekreten op het terrein Hogeveld in Oosterzele. VGO kreeg loon naar werken. De dominantie beloond. Scheidrechter Ermaild Mataj en assistenten Gunter Van Bocxlaer en Joachim Vercamer mogen terugblikken op een perfecte leiding.

Reporter 17

                              

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X