Vrijdag Midlife Party in Dancing Parasol!

ff

06/11/2017 – Vrijdag 10 november is er een nieuwe Midlife Party. Een primeur want voor het eerst kunnen al die midlifers in Dancing Parasol in Velzeke bewijzen dat age just a number is!

“Velzeke is trouwens de bakermat van de Midlife Party’, licht organisator Geert Van De Velde toe. “De eerste Midlife Party vond 14 jaar geleden plaats in het plaatselijke ontmoetingscentrum. De terugkeer naar Velzeke is niet definitief, maar is het gevolg van het concept Midlife Party on tour, waarbij we de laatste edities telkens op een andere locatie organiseerden. Dancing Parasol heeft naam en faam tot ver buiten Zottegem en leek voor ons de ideale stopplaats om onze Midlife Party te organiseren.”

DJs Daddy Cool, Filip Flam ée en James Brown draaien audio- en videoclips uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en dit vanaf 21u00. Tickets in voorverkoop kosten 7 euro en kunnen online besteld worden via het Facebookevenement “Midlife Party Zottegem”.

X