Elektrische fiets nieuw dienstvoertuig in Herzele

Aankoop ElecFietsen 2017-2.jpg

10/11/2017 – Gisteren werd een opvallend nieuw dienstvoertuig voorgesteld in Herzele.

De elektrische fietsen zullen gebruikt worden door het personeel van de gemeente. “Voor vergaderingen buitenshuis of om de binnenpost rond te brengen, hoeft het personeel niet langer gebruik te maken van de vervuilende auto”, klink het. Dat de elektrische fietsen net nu worden aangekocht, is geen toeval. Herzele is met het project Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen een stevig engagement aangegaan. “Tegen 2030 willen we 40% minder CO2 uitstoten op het volledige grondgebied.”

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X