Sint komt woensdag al!

DDL scheldewindeke bezoek van de sint (3)

12/11/2017 — Wie hem wil onmoeten, moet woensdag naar Scheldewindeke gaan. ‘Het Zoeteke’ is erin geslaagd  voor de 13de  maal op rij,  de heilige man te strikken. (R 17, foto DDL).

Het is weer bijna zover en het blijft voor alle kinderen een spannend moment: de komst van Sinterklaas. Een persoonlijke ontmoeting met de sint is natuurlijk het hoogtepunt. De sint maakt tijd vrij om op woensdag 15 november de kinderen te bezoeken in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke. De sint wordt afgehaald om 14 u 25 aan het station Scheldewindeke. Hij zal in Het Zoeteke vanaf 14u45  u tot 18 u 30 aanwezig zijn.

Wie zijn tekening aan de sint overhandigt, ontvangt een geschenk en neemt bovendien deel aan de gratis tombola. Je wordt ook nog eens verwend met hapjes, gezonde fruitsapjes, chocolademelk,…De sint zal op woensdag 15 november rustig de tijd nemen om met alle kinderen een babbeltje te slaan en de kapoenen te verwennen. Er zijn immers geen stoute kinderen. Wie braaf is krijgt lekkers. ‘Ik kom elk jaar heel graag naar Het Zoeteke’, glimt de sint. ‘Er is niets mooier dan glunderende kindergezichtjes’. Vele kinderen in de wereld zien elk jaar reikhalzend uit naar zijn komst. Zo ook in Scheldewindeke.

Download je tekening op de vernieuwde website  www.hetzoeteke.be. Nieuwe website.  Info: Het Zoeteke, 09 / 362 97 52, 0475 / 98 87 38, 0471 / 36 35 34,  hugo.verstraeten@hetzoeteke.be. Indien mogelijk, om praktische reden vragen Carine en Hugo van Het Zoeteke om je GRATIS te registreren én GRATIS tickets aan te vragen. Carine en Hugo willen graag vooraf weten hoeveel kindjes en ouders gaan afzakken naar Het Zoeteke in Scheldewindeke. De sint vindt dit een goed idee, zo kan hij voldoende geschenkjes meebrengen.  Deel deze uitnodiging op facebook en je wordt extra verwend ! Zie  http://tiny.cc/sintathetzoeteke2017.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle