Financieel duwtje in de rug voor Schorpioen en Animal Trust

DDL melle cheque rommelmarkt melse vereniging (11)

14/11/2017 – Curieus Melle schenkt Jeugdhuis Schorpioen en Animal Trust 250 euro. (DDL)

“Vanuit het besef dat vrijwilligers belangrijk zijn”, klinkt het. “Een dergelijke keuze maken is niet eenvoudig omdat er veel waardevolle initiatieven zijn. Het positieve is dat er voldoende organisaties zijn zodat we dus nog jaren verder kunnen. Onze keuze viel dit jaar op twee zeer actieve lokale verenigingen nl. Animal Trust, een hondenasiel waar de twee bezielers Kevin en Eline, prachtig werk leveren. En door de jaren heen ook een stevige reputatie hebben opgebouwd. Animal Trust is niet zo zeer een hondenasiel, maar eerder een thuis of tijdelijke verblijfplaats voor honden. De tweede vereniging is Jeugdhuis De Schorpioen, dat een al even stevige reputatie heeft en ook voor sommigen jongeren ook een thuis of tijdelijke verblijfplaats is. Het jeugdhuis richt jaarlijkse diverse activiteiten in en brengt heel wat Melse jeugd samen. Dit waarderen we als Curieus enorm. Het jeugdhuis had recent een serieuze tegenslag toen er werd ingebroken en de kluis werd leeggeroofd.”