Tip: Opendeurdagen in Het Zoeteke Scheldewindeke

DDL scheldewindeke opendeur en wijn proeven t zoeteke (8)

15/11/2017 – Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke zet vanaf donderdag 16 november tot en met zondag 19 november de deuren wagenwijd open voor het grote publiek. De 13 de editie van de proef- en adviesdagen van ‘Het Zoeteke’ krijgt een feestelijke tint’. Iedereen is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een kijk te komen nemen. (R 17, foto’s DDL).

Carine en Hugo hebben inmiddels een huizenhoge reputatie opgebouwd. Ze werken hard voor de toekomst van hun zaak door steeds te investeren in kwaliteit en vernieuwing. Ze willen van de 13 de editie iets bijzonders maken. ‘Het Zoeteke’ is verblindend mooi ingericht. Topadres voor wie iets totaal anders wil. Bij ‘Het Zoeteke’ sla je uw slag. H ét grote verschil? Je houdt er geen gat in je portemonnee aan over. Het Zoeteke startte destijds op 10 november 2005 in de Dennenlaan en is inmiddels al 5 jaar gevestigd in de Stationsstraat 23 in Scheldewindeke.

“In voorbereiding van de proef en adviesdagen bij Het Zoeteke kwam Etienne Van Steenberge (wijngoeroe uit de regio) de nieuwe jaargangen proeven en vergelijken.   Een paar voorbeelden: de kwaliteit van de jongste Bordeaux Sup érieur van 2015 is gewoon heel goed, de jeugdigheid van de wijn geeft nu aan dat het een wijntje wordt die zijn prijs/kwaliteit waardig is. De St. – Emillion van 2012 is perfect. De test met een fles van 2005 uit dezelfde kelder? Gewoon subliem goed..

Proeven, ontdekken, genieten

Een goede tip. Het is ’t moment om eens langs te gaan bij ‘Het Zoeteke’. Kom proeven, ontdekken, genieten. Je krijgt gratis tips en advies welke wijn je het best serveert bij het (feest)maaltijden. Registratie hoeft niet echt. Anderzijds mag je een nog meer gepersonaliseerde ontvangst verwachten als je u GRATIS registreert op http:/tiny.cc/proefathetzoeteke2017  of via  Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be  of 0471 /36.35.34.

Naast de meer dan 30 verschillende wijn en bubbels zijn er ook de 10 regionale gins, de 16 verschillende smaken met Verhofstede appelsap met toegevoegde vruchten (ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS) , de ambachtelijk gemaakte chocolade en koekjes, en dit eveneens in een gans assortiment suikervrije producten.   Kom proeven en geniet van al deze heerlijkheden vanaf donderdag 16 november tot en met zondag 19 november. En mooi meegenomen, wie weet win je één van de 40 bonnen van 25 euro.   Kuier door de winkel en geniet van het ruime en gevarieerde aanbod.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

X