Trajectcontrole N42 efficiënt in strijd tegen dievenbendes

logo_politie_3

18/11/2017 – De politie laat weten dat de trajectcontrole op de N42 al heel wat resultaten heeft geboekt tegen dievenbendes.

Deze week bleek dat de trajectcontrole op de N42 (Wetteren/Zottegem) nog niet effectief werkt tegen snelheidsovertredingen omdat er voorlopig een wisselend snelheidsregime geldt. Voor dat euvel is verholpen kunnen geen rechtsgeldige metingen worden uitgevoerd en dus ook geen boetes uitgeschreven worden. Deze bizarre situatie werd deze week op hoongelach onthaald en dat was reden genoeg voor de politie Rhode & Schelde om te nuanceren. “De camera’s hebben een belangrijk ontradend effect als het gaat om overdreven snelheid”, klinkt het. “Het aantal snelheidsovertreders tov de passerende voertuigen is te verwaarlozen. Op de trajectcontrole op de N42 in Oosterzele werden van 19 september tot 19 oktober 2017 de volgende motorvoertuigen geregistreerd: 258.816 richting Zottegem en 190.023 richting Wetteren. Van deze voertuigen waren er slechts 2 die als snelheidsovertreding werden geregistreerd.”

“Daarbovenop zijn de camera’s zeer efficiënt bij het ontmaskeren van dievenbendes en gerechtelijke dossiers in het algemeen.”

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X