Uitbreiding bij vzw De Bron

image003

04/12/2017 –  Vorige maand rolde vzw De Bron in samenwerking met de VDAB de rode loper uit. De Bron verwelkomde het grote publiek van 10u00 tot 19u00 in hun nieuwe complex in de Marie Popelinstraat te Zottegem.

image002

De brasserie werd helemaal omgetoverd tot een bescheiden beurs. Elke entiteit van vzw De Bron werd in de spotlights gezet. Op deze manier konden de bezoekers kennis maken met het volledige aanbod, terwijl ze konden genieten van een gratis drankje.

De Bron is enorm tevreden over de talrijke opkomst en de grote interesse van de bezoekers. Zeker de in juni geopende assistentiewoningen lokten heel veel bezoekers. Daarom werden rondleidingen georganiseerd doorheen het gehele complex. Zo konden de bezoekers zich een beeld vormen bij het concept. De assistentiewoningen bieden zelfstandig wonen aan voor personen die voldoende zelfredzaam zijn en willen wonen in een omgeving met de nodige zorg en aandacht.

Ook voor het nieuwe project van De Bron, het Zorghotel dat opent op 2 januari 2018, was er veel interesse. Het Zorghotel is er voor personen die hulp behoeven na ziekenhuisontslag, of ter ondersteuning van de mantelzorger. Het Zorghotel bestaat uit 8 huiselijk ingerichte flats waar alle nodige aanpassingen aanwezig zijn om de beste zorgen toe te dienen. Er wordt 24u op 24u permanentie aangeboden en er is ruimte voor een inwonende partner of familielid.

Daarnaast kregen bezoekers ook de mogelijkheid om te solliciteren voor verschillende openstaande vacatures, zowel voor vaste jobs, als studentenjobs en zelfs vrijwilligerswerk.

Voor meer informatie over de diensten van vzw De Bron of om te solliciteren: raadpleeg onze website via www.DeBronZorgtVoorU.be.