Diamanten huwelijk voor Roger en Liliane

DDL melle diamanten brl roger van der meersschaut en lilianne de backer (1)

05/12/2017 –  Roger Van den Meersschaut en Lilianne De Backer leerden elkaar kennen in 1955. Tussen kerst en nieuwjaar in de danszaal Wilfried in Merelbeke.

Het koppel huwde op 6 november 1957 in Merelbeke en kregen 4 kinderen: Annick, Anneke, Marnix en Kathleen. Samen zorgden die voor 7 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen.  Roger was gedurende 45 jaar ambtenaar bij LIVO (Landbouw en Visserij) in Lembergen. Hij was een fervente fietser en is  gewezen voorzitter van petanque club Merelbeke.  Liliane was huisvrouw en ook 30 jaar werkzaam als schoonmaakster. Momenteel is ze al 8 jaar vrijwilligster bij het OCMW en is ze mantelzorgster voor haar echtgenoot.

Danny De Lobelle.