Zwarte piet hekelt diefstal in Balegem

DDL balegem ingezonden foto samana en de sint (3).jpg

06/12/2017 – Tijdens zijn bezoek aan Sanama Balegem hekelde zwarte piet de diefstal van twee rolstoelen enige tijd geleden.

De Sint en Zwarte Piet kwamen zaterdag al op bezoek bij Samana Balegem. Ongeveer 100 aanwezigen konden horen hoe de Sint op de hoogte is van wat de Samana leden allemaal uitspoken. Hij had lof voor het succes van de vele activiteiten en de inzet en het zangtalent van de 22 bestuursleden.    Bij het bestuur zijn er trouwens 2 nieuwkomers: Christine Roelandt en Elza De Raeve. De Sint wist ook te vertellen dat er gulle gevers zijn die Samana Balegem de gelegenheid bieden om 4 rolstoelen te gebruiken.

Zwarte Piet was echter niet te spreken over het feit dat de 2 rolstoelen die dit jaar uit het parochiaal centrum verdwenen, nog steeds niet terecht zijn. Voor een vlotte werking van Samana mogen de 2 verdwenen rolstoelen nog steeds teruggebracht worden, dat vond ook de Sint.

Danny De Lobelle.