Bezoek de kerstman in Zottegem

Kerstman.jpg

07/12/2017 –  “Je hoeft dit jaar niet naar Lapland om de Kerstman te ontmoeten in zijn Huis. Zottegem zet extra in op kerstsfeer,” dat laten Zottegems schepen van Feestelijkheden en Toerisme, Kurt De Loor en Lieven Buysse, voorzitter van het Feestcomit é, weten.

“Het Zottegemse stadhuis wordt zelfs omgetoverd tot het Huis van de Kerstman met alle kersttoeters en bellen. De Kerstman zelf komt natuurlijk ook langs en hij brengt zijn kerstelfjes mee. Het Huis van de Kerstman zal geopend zijn op zaterdag 16 en 23 december 2017.

“Wie de Kerstman in zijn huis wil ontmoeten, moet niet naar Lapland, maar kan tijdens de kerstperiode in het Zottegemse stadhuis terecht” dat laat Kurt De Loor weten. “Het is de eerste keer dat we een Huis van de Kerstman voorzien in de Egmontstad. Een initiatief dat we uitwerkten met het Feestcomit é. We hebben beslist om dit jaar extra in te zetten op een gezellige kerstsfeer in ons stadscentrum. Naast de permanente, gezellige en overdekte kerstmarkt, wordt het Zottegemse stadhuis omgetoverd tot een echt Huis van de Kerstman. Wie dat wil kan de Kerstman en zijn kerstelfjes een bezoekje brengen op zaterdag 16 en 23 december. Kinderen kunnen op de foto met de Kerstman en zijn elfjes en krijgen ook een klein lekker kerstgeschenkje mee.”

Kurt De Loor: “Samen met het Feestcomit é zorgen we er voor dat een bezoekje aan Zottegem echt een belevenis voor de hele familie wordt deze kerstperiode. Je zal gezellig kunnen kerstshoppen in het stadscentrum, een drankje of hapje nuttigen op de overdekte kerstmarkt, een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman of een leuke selfie nemen met één van de kerstelfjes. Het wordt echt een speciale kerst in onze Egmontstad.”

Het Huis van de Kerstman is te bezoeken op zaterdag 16 en 23 december 2017. De Kerstman zal aanwezig zijn van 15u tot 17u. Iedereen is welkom in het Huis van de Kerstman, de toegang tot het kleine kerstbuitenverblijf van de Kerstman is volledig gratis.