KVG en Samana Oosterzele vieren samen kerst

0D1A6514

10/12/2017 –  Op dinsdag 26 december barst het kersfeest van KVG en Samana Oosterzele los in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Het wordt een gezellig feest met het optreden van Herbert Verhaeghe. (R 17)

Het kerstfeest gaat de leden en sympathisanten van KVG en Samana Oosterzele, veel amusement bezorgen. Beide verenigingen hebben een jarenlange traditie met hun vermaard kerstfeest. Nu vieren ze samen kerst. En elk jaar is daar een optreden bij. Dit jaar viel de keuze op Herbert Verhaeghe. Hij brengt een verzameling van Vlaamse liedjes uit zijn repertoire. Zijn laatste singles ‘Kerstmis met jou’ en ‘Ware Liefde’ slaan aan. Na de plechtige eucharistieviering (14 u), opgeluisterd door het Zangkoor, word je in de Oosterzeelse cultuurtempel vanaf 15 u verwend met koffie en kerstgebak. Na het optreden van Herbert Verhaeghe wacht de koffietafel. KVG en Ziekenzorg Oosterzele zijn klaar voor een sfeervol kerstfeest. Deelnemen kost 7 euro, leden KVG en Samana betalen 5 euro. Inschrijven kan bij Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98,  juliette.meuleman@telenet.be, Hubert & Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12,  mailto:0478hubert.vandesype@gordianus.com. Graag inschrijven voor 20 december 2017.

Reporter 17.