Man gaat op de vuist met agenten en beschadigt dienstvoertuig

logo_politie_3

12/12/2017 – Gisteren werd een man gearresteerd voor weerspannigheid en slagen en verwondingen aan agenten.

Gisterennamiddag kreeg de politie van Geraardsbergen een oproep omtrent moeilijkheden die zich voordeden in een caf é in Idegem. Een 37-jarige man, afkomstig uit Geraardsbergen, zorgde voor problemen en gedroeg zich agressief. Tijdens de controle en fouille door de politie werd de man weerspannig, bracht slagen en verwondingen toe aan de tussenkomende politiemensen en beschadigde hij de dakbekleding van het dienstvoertuig van de politiezone Geraardsbergen/Lierde. Hij werd gearresteerd en door het parket onmiddellijk gedagvaard. Hij zal zich op 5 februari 2018 moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde.