Axelle Red in GC De Kluize

DDL axelle red in concert de kluize oosterzele (2)

Oosterzele, 20/12/2017 –  Als dat geen fantastisch nieuws is. Op dinsdag 29 mei 2018 om 20 uur concerteert Axelle Red in GC De Kluize.  Opnieuw -ze deed het drie jaar geleden ook al eens- kiest Axelle Red GC De Kluize uit als try-out locatie om drie dagen later dè muziektempel van Belgi ë, Ancienne Belgique, aan te doen. (R 17, foto DDL).

Vijf jaar na haar laatste studioplaat ‘Rouge Ardent’ (5 de best verkochte album in Belgi ë in 2013) en twee jaar na haar akoestisch album ‘Acoustic’, is Axelle Red terug met een nieuwe single.  Met haar laatste ‘Acoustic Tour’ gaf Axelle Red meer dan 200 concerten in Belgi ë, Frankrijk, Zwitserland, Canada en doorheen Zuidoost-Azi ë.Om het vervolg te schrijven op ‘Rouge Ardent’ trok Axelle naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Het is Los Angeles dat een nieuwe adem bracht. In Laurel Canyon werkte ze samen met Dave Stewart, maar ook met een nieuwe generatie Scandinavische producers die sinds een decennium de charts domineren, en vermengde Axelle haar soul invloeden met meer pop.  Nu stelt ze een nieuwe ritmische pop/soul single voor:  Who’s gonna help you.

Snel wezen

Het vorig concert van Axelle Red in GC De Kluize was in een mum van tijd uitverkocht. De ticketverkoop start op woensdag 20 december om 8 u30. Kaarten kosten 24 euro.  Je kan ze online bestellen via  www.gcdekluize.be,  reservaties@oosterzele.be), 09 363 83 30) of langsgaan bij de cultuurdienst,  Sportstraat 3 Scheldewindeke.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.

 

 

 

X