Veiligste vuurwerk ter wereld!

VUURWERK IN MARSEPEIN.jpg

Zottegem, 29/12/2017 – Bakkerij Sint-Anna zorgt voor een primeur door het veiligste vuurwerk ter wereld te cre ëren.

“Om het eindejaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar knallend te beginnen, kwamen we bij Bakkerij Sint-Anna op het idee om een origineel kunstwerkje te cre ëren. Omdat veiligheid het laatste jaar vaak de media haalde, wouden wij dit nog eens extra accentueren. Wij brengen het veiligste vuurwerkje op de markt, dat bovendien nog eens overheerlijk is ook!”

 Een marsepeinen figuur in de vorm van vuurwerk

“Tot in de kleinste details is er over nagedacht, let maar eens op de gouden glitterende afwerking bovenop het vuurwerkje. Of wat dacht je van het  kersenstokje, dat de lont voorstelt? Deze kan je ook echt aansteken en doen schitteren. Veel van onze klanten hebben deze creatie al enthousiast onthaald.   Een leuk cadeau of een mooi attribuut voor op de feesttafel. Door de populariteit maken wij dagelijks vuurwerk bij.”

Wilt u dit vanop de eerste rij meemaken? Laat gerust iets weten!

www.bakkerijsintanna.be

https://www.facebook.com/BakkerijSintAnna/videos/1622845007737615/