OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goedkoop sporten (badminton en wandelen) in Brakel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brakel, 02/01/2018 – Mensen die goede voornemens hebben en 2018 al sportend willen inzetten kunnen terecht bij Gezinsbond In De Rand of bij de Randstappers.

Gezinsbond In de Rand (Elst-Michelbeke-Zegelsem) heeft een zusterclub BC Shuttle waar de leden gratis kunnen badmintonnen ( elke zondag). Niet-leden betalen 12 euro/jaar. De Randstappers (lid van Wandelsport Vlaanderen) is een wandelclub actief in de rand van Brakel  en organiseert zelf wandeltochten. Wie lid wil worden betaalt 12 euro lidgeld/ jaar. Met een lidkaart krijg je overal korting op wandelingen waarvan de club lid is van Wandelsport Vlaanderen. Meer info via  0495 34 51 73 of bert.broos@outlook.be.

Bert Broos. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X