Het Zesde Metaal komt naar CC De Steenhoven

Het Zesde Metaal_(c)Bache Jespers.jpg

Herzele, 08/01/2018 –  CC de Steenoven maakt zich klaar voor  een stomende try-out van Het Zesde Metaal  op  donderdagavond 1 februari om 20u15.

Deze indrukwekkende band van 100% Belgische wereldklasse, met songs die aan de ribben plakken, veroverde Vlaanderen met  nummers als ‘Naar de Wuppe’ en ‘Ploegsteert’. Dat laatste nummer, een ode aan wijlen wielrenner Frank Vandenbroucke, werd door de luisteraars van Radio 1 verkozen tot het beste Belgische pop- en rocknummer in de Belpop 100 en als nummer 1 in de Lage Landen Lijst. Het Zesde Metaal trekt met frontman en stuwende kracht Wannes Cappelle nu de theaters in om er volledig herwerkte versies te brengen van songs uit het beklijvende album ‘Calais’, maar ook   werk uit eerdere albums.  Tickets kosten 20 euro en kunnen besteld worden via  http://steenoven.herzele.be.

Foto  Bache Jespers.

X