Het Zesde Metaal komt naar CC De Steenhoven

Het Zesde Metaal_(c)Bache Jespers.jpg

Herzele, 08/01/2018 – CC de Steenoven maakt zich klaar voor een stomende try-out van Het Zesde Metaal op donderdagavond 1 februari om 20u15.

Deze indrukwekkende band van 100% Belgische wereldklasse, met songs die aan de ribben plakken, veroverde Vlaanderen met nummers als ‘Naar de Wuppe’ en ‘Ploegsteert’. Dat laatste nummer, een ode aan wijlen wielrenner Frank Vandenbroucke, werd door de luisteraars van Radio 1 verkozen tot het beste Belgische pop- en rocknummer in de Belpop 100 en als nummer 1 in de Lage Landen Lijst. Het Zesde Metaal trekt met frontman en stuwende kracht Wannes Cappelle nu de theaters in om er volledig herwerkte versies te brengen van songs uit het beklijvende album ‘Calais’, maar ook  werk uit eerdere albums. Tickets kosten 20 euro en kunnen besteld worden via http://steenoven.herzele.be.

Foto Bache Jespers.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X