Vzw De Bron opende haar zorghotel

aw_DeBron1.jpg

Zottegem, 10/01/2018 –  Vzw De Bron opende op 2 januari de deuren van haar zorghotel aan de achterkant van het Sint-Elisabeth ziekenhuis.

Je kan er terecht voor een kort verblijf na een ziekenhuisopname. “Binnen vzw De Bron vernamen we dat inwoners van Zottegem of omliggende gemeenten steeds verder van de eigen woonplaats moesten uitwijken omdat het bestaande aanbod in de regio ontoereikend is”, verklaart verantwoordelijke Timothy Taerwe de nieuwe realisatie. “We hebben 8 flats waarin de bewoners de klok rond beroep kunnen doen op de zorgverleners van De Bron. Daarnaast bieden we hen ook een ontbijtbuffet aan, een diner in de brasserie, animatieactiviteiten en een fitness aan.” Het zorghotel maakt deel uit van de nieuwe campus van vzw De Bron in de Marie Popelinstraat. Eerder werden daar assistentiewoningen gebouwd en een dienstenchequeonderneming met strijkatelier. Dit jaar start ook de bouw van het nieuwe woonzorg- en dagverzorgingscentrum. Voor meer informatie over het zorghotel kan u bellen naar 0497/58 89 84 of kan u mailen naar zorghotel.debron@sezz.be.