Zandbergse verenigingen organiseren samen benefiet ten voordele van woningbrand

Zandbergse verenigingen organiseren samen benefiet ten voordele van woningbrand-1

Zandbergen, 11/01/2018 –  Eind november 2017 brak een hevige brand uit in een huis in Zandbergen. Deze woningbrand trof een jong gezin met twee kinderen. Al snel kwam in het dorp een hulpactie op gang voor het inzamelen van kledij, speelgoed, …

Als vervolg op deze actie sloegen enkele Zandbergse verenigingen de handen in elkaar via ‘Solidair Zandbergen’. Op zaterdag 27 januari 2018 organiseren zij een benefiet ten voordele van de slachtoffers van de woningbrand.  In Zandbergen zijn heel wat verenigingen en feestcomit és actief: buurtcomit é Bovenkasseifeesten, Dorpsraad Zandbergen, Feestcomit é Loeist, Femma Zandbergen, school Klim Op en het Oudercomit é & school Sint-Lutgardis. Al deze verenigingen komen voor het eerst samen in ‘Solidair Zandbergen’, een groep vrijwilligers die z’n schouders zet onder een benefiet voor de slachtoffers van de woningbrand. Op zaterdag 27 januari organiseren zij een benefiet in zaal Tom Dooley (Jan De Coomanstraat 5 in Zandbergen). Vanaf 11 uur 30 kan iedereen hier doorlopend terecht voor gebakken balletjes & pensen.

De voorbije en komende weken trekken deze vrijwilligers de straat op om kaarten te verkopen voor deze benefiet. Kaarten kunnen ook besteld worden via dorpsraad.zandbergen@gmail.com.

X