Winnaars gedichtenwedstrijd Herzele bekendgemaakt

Gedichtenwedstrijd

Herzele, 27/01/2018 – Donderdag werden de winnaars van de gedichtenwedstrijd naar aanleiding van de nationale Gedichtendag bekendgemaakt.

Het thema was ‘humor’. Op groepsfoto staan alle winnaars en eervolle vermeldingen. Je herkent ook de jury met o.a. Peter Cremers. Hij was gastjurylid dit jaar. Alle winnaars en genomineerden kregen een leuk aandenken: een boekje in de vorm van een huis waarin alle gedichten werden opgenomen. Het gedicht van de winnaar in de categorie volwassenen hangt te pronken aan ‘House on Basement’, het kunstwerk van John Van Oers op de nieuwe verbindingsweg tussen het Solleveld en de Groenlaan.

Gedichtenwedstrijd-2

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X