60 jaar huwelijk voor Ernest en Marie Ther ése!

DDL-merelbeke-diamanten-brl-vereecken-de-gusseme-2.jpg

Merelbeke, 28/01/2018 – Gisteren werden Ernest Vereecke en Marie Ther ése De Gusseme ontvangen in de raadszaal van Merelbeke naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag.

Ernest en Marie Therese ontmoetten elkaar tijden een lokale kermis, in het caf é van een tante en nonkel. Ze huwden op 23 januari 1958 in Bottelare en hebben 3 kinderen: Fabienne, Benoit en Pascale. Samaen zorgden ze voor 6 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Ernest was 28 jaar textielarbeider in de Fabelta. Een uitgesproken hobby heeft hij niet, wel gaat hij met regelmaat een pint drinken op caf é of een kaartje leggen. Ther ése (Marie Ther ése ) is altijd huisvrouw gebleven (een huismus) ze nam de zorg voor de kinderen en later voor de kleinkinderen op zich.

Danny De Lobelle.