4.000 euro voor Habbekrats

IMG_2620

Melle, 12/02/2018 –  Eind vorig jaar verzamelde Melle traditiegetrouw op het Dorpsplein voor de jaarlijkse kerstmarkt. De Melse verenigingen en vrijwilligers die er een eet- en/of drankstand hadden, schonken de opbrengst dit jaar aan de organisatie ‘Habbekrats’.

Op woensdag 7 februari overhandigde  Frederik De Buck, schepen van Feestelijkheden  en in het bijzijn van de verenigingen en vrijwilligers    de cheque aan ‘Habbekrats’ in de raadszaal van Melle. Habbekrats is een kleurrijke jeugdorganisatie die zich overal in het land inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar, op zoek naar warmte, vriendschap, avontuur en hulp. Habbekrats richtte 11 warme huizen in waar in totaal 2500 jongeren per jaar elkaar  ontmoeten. Daarnaast gaat Habbekrats meer dan 80 dagen per jaar op kamp met kinderen en jongeren. Niet zomaar kampen, maar echte avonturen waarin jongeren uitblinken als helden. Om het helemaal af te maken biedt Habbekrats ook hulp aan jongeren in nood.

Danny De Lobelle.