Arbeidsongeschikt na vechtpartij op café

 

Vechtpartij Gavere 1

Gavere, 12/02/2018 – Zaterdagavond werd een dronken man bijzonder agressief in café Fazantenhof in Gavere. 

De man sloeg een colaflesje kapot en ging met dit geïmproviseerde wapen andere café-bezoekers te lijf.  Niemand geraakte ernstig gewond.  Eén persoon is tijdelijk arbeidsongeschikt.  De verdachte, een 40-jarige man van Mongoolse nationaliteit, zonder gekende verblijfplaats in België, kon worden gearresteerd en werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Gent.  Het parket vroeg zijn aanhouding. “Dit heb ik hier nog nooit meegemaakt”, aldus cafébaas Geert De Beir (zie foto) die de beelden van het incident al meermaals heeft herbekeken. “Het slachtoffer liep een hoofdwonde op en zijn schouder is uit de kom. Hij is enkele dagen arbeidsongeschikt.”

Bron Het Nieuwsblad

Klant loopt ernstig hoofdletsel op na blind geweld op café: “Dit hebben we hier nog nooit meegemaakt”

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X