Lijst CD&V Oudenaarde krijgt vorm

CD&V oudenaarde lijstvorming

Oudenaarde, 15/02/2018 –  CD&V Oudenaarde heeft op zijn bestuursvergadering van 13 februari 2018 een eerste reeks namen   goedgekeurd voor de lijstvorming voor de gemeenteraadsverkiezingen van   oktober 2018.   Momenteel zijn 18 van de 31 namen bekend. Eerder was al bekend gemaakt dat Stefaan Vercamer, federaal parlementslid en OCMW-voorzitter/schepen   de lijst zou trekken.

Het CD&V bestuur gaf zijn volle steun aan volgende kandidaten:

Stefaan Vercamer (Ename), Cindy Franssen (Eine), Lieven Cnudde (Eine), Mathieu De Cock (Oudenaarde Centrum), Wim Merchie (Bevere), Mathieu  Mas  (Leupegem), Brigitte Coppitters (Bevere), Jeanique Van  Den Heede (Ename), Christine Vandriessche (Nederename), Dina Librecht (Bevere), Hector Neyt (Edelare), Luc Lammens (Eine), Franky Vandamme  (Eine) , Ria Laemont (Pamele), Thijs Van de Velde (Mullem), Willem  Cheyns (Ename), Lena Goderis (Ename),  Herwig Debisschop (Heurne)

Lijsttrekker Stefaan Vercamer: “De voorbije zes jaar  hebben  we  hard gewerkt en zijn er heel wat nieuwe mensen  in de gemeenteraad gekomen. Ik ben dan ook zeer enthousiast over deze eerste   groep van sterke kandidaten die nu al met ons  willen  meedoen voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. We willen naar de kiezer met een sterke lijst van ervaren en vernieuwende kandidaten die inhoudelijk kwaliteit hebben en een sterke verbondenheid hebben met de Oudenaardse bevolking.  Hun inzet voor de stad en het verenigingsleven kan garant staan voor een goeie inhoudelijke inbreng.”

Een rangorde op de lijst werd voorlopig nog niet vastgelegd. De komende weken en maanden zal nu worden gewerkt aan de verdere lijstinvulling en aan het inhoudelijk verkiezingsprogramma.

Groepsfoto van de kandidaten (Christine Vandriessche en Franky Vandamme ontbreken)

Boven vlnr: Herwig Debisschop, Lieven Cnudde, Cindy Franssen, Dina Librecht, Ria Laemont, Lena Goderis, Stefaan Vercamer, Willem Cheyns, Luc Lammens en Wim Merchie; Onderaan vlnr: Jeanique Vanden Heede, Thijs Van De Velde, Mathieu Mas, Mathieu De Cock, Hector Neyt en Brigitte Coppitters