Dan toch padel-terreinen in Zottegem

Padel 2

Zottegem, 24/02/2018 – Padel-spelers zullen dan toch hun hart kunnen ophalen in Zottegem. TC Zottegem legt drie terreinen aan. Ze zullen in de paasvakantie in gebruik genomen worden.

Eerder had TC Zottegem een vergunning van het stadsbestuur voor de aanleg van twee padel-terreinen, vlakbij de huidige cafetaria. Deze vergunning werd echter teniet gedaan door de deputatie. Na klachten van buurtbewoners wegens geluidshinder en van Groen Zottegem omdat met de vergunning voor de terreinen ook een vergunning was afgeleverd voor de kap van 26 bomen om plaats te maken voor de terreinen. TC Zottegem laat nu weten dat het een van haar tennisterreinen zal afgraven, om plaats te maken voor drie padel-terreinen. Op die plek, 60 meter van de straatkant is er geen geluidshinder voor de buurtbewoners, deze werden trouwens door TC Zottegem uitgenodigd voor een buurtvergadering waarop de plannen werden toegelicht. De werken zijn al gestart, bedoeling is om de padel-terreinen tijdens de paasvakantie in gebruik te nemen. TC Zottegem start binnenkort ook met de bouw van een nieuwe cafetaria, op het hoger gelegen stuk van de terreinen vlakbij de nog aan te leggen padel-terreinen. Deze zal groter zijn dan de huidige. Met grote raampartijen om gemakkelijk naar de wedstrijden te kunnen kijken en kleedkamers in de kelderverdieping.

Meer info

Padelterreinen in Bevegemstraat zonder geluidshinder voor buren

www.tczottegem.be

Facebookpagina TC Zottegem