Tot 25.000 euro voor jouw handelspand in Oudenaarde

Oudenaarde Paco Stevens

Oudenaarde, 01/03/2018 –  Oudenaarde lanceert een premiestelsel voor het kernwinkelgebied waarbij handelaars en eigenaars een subsidie kunnen aanvragen voor gevelrenovatie, voor wonen of werken boven winkels, voor herlocalisatie naar het kernwinkelgebied en voor het samenvoegen van panden.

De verschillende ondersteuningsvormen zijn cumuleerbaar, waardoor de maximale totale subsidie per handelspand  25.000 euro bedraagt.  Deze subsidie wordt mee mogelijk gemaakt door het Agentschap Innoveren en Ondernemen van de Vlaamse Overheid. Het stadsbestuur van Oudenaarde kan hierdoor in de periode 2018 – 2020 een totaalbedrag van € 150.000 beschikbaar stellen voor ondersteuning via dit premiestelsel.

Meer info?

Meer gedetailleerde informatie is te vinden via de website (www.oudenaarde.be/werken-ondernemen)

Bij vragen kan je vrijblijvend contact opnemen met de dienst kmo-beleid van de stad Oudenaarde:  bedrijvenloket@oudenaarde.be  of 055 33 51 67.

Foto Paco Stevens.