Drie voetballertjes lichtgewond na ongeval

Ongeval Sint-Maria-Lierde

Lierde, 07/03/2018 – Gisterenavond raakten drie jonge voetballertjes lichtgewond na een ongeval op het kruispunt van de N8 met de Hoogstraat.

Hun vader die aan het stuur zat raakte niet gewond. Het ongeval gebeurde toen hij op de N8 reed richting Ninove. Hij botste met een wagen die vanuit de Hoogstraat de N8 wou oprijden of oversteken. Ook de bestuurder van die wagen kwam er met de schrik vanaf. Na de botsing week de wagen van de vader uit tegen enkele verkeersborden. Zijn wagen raakte zwaar beschadigd. Ook de schade aan de andere wagen was aanzienlijk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X