Heel wat ongevallen dit weekend, een overzicht

Ongeval Velzeke

Zottegem/Zwalm/Herzele, 12/03/2018 – Afgelopen weekend waren er in onze regio heel wat ongevallen. Een overzicht.

Op de Provinciebaan in Velzeke was er zaterdag ter hoogte van de Gamma een ongeval met drie wagens. Er vielen twee lichtgewonden, de Provinciebaan werd aan tijdlang afgesloten voor verkeer. Zaterdagochtend reed een bestuurder tegen een verkeerspaal op een middengeleider van de Hundegelsebaan in Zwalm. Het voertuig raakte zwaar beschadigd. In de namiddag was er opnieuw een ongeval, deze keer op de Noordlaan in Zwalm. Twee wagens reden frontaal in op elkaar. een van de wagens zou van zijn baan afgeweken zijn. Een van de wagens kwam in een poging uit te wijken in de gracht terecht. De twee chauffeurs raakten licht gewond.  Zaterdagnacht ter hoogte van Kwakkel in Herzele raakte een lichte vrachtwagen van de weg af. De bestuurder raakte niet gewond.  Zondagvoormiddag was er een aanrijding op het kruispunt van de Velzekestraat met de Lippenhovestraat in Elene. Een bestuurster reed er met haar witte Renault vanuit de Velzekestraat het kruispunt op en botste met een wagen die op de Lippenhovestraat richting Velzeke dorpscentrum reed. Niemand raakte gewond.