Fotoverslag Vlaamse Ardennen – H.O. Kalken

RS1_9044-001

Voetbal, 27/03/2018 – Fotoverslag van de wedstrijd Vlaamse Ardennen – H.O. Kalken in eerste provinciale (1 – 0).

Het werd een gesloten wedstrijd , in de eerste helft mikte Brecht De Rouck ( VL. A. ) uit
vrije trap te hoog. Een doelkans via bezoeker Aatif Bouyalaoui werd onschadelijk gemaakt door doelman Reggie De Neve. In de tweede helft besloot Reinout Van Guyse ( H.O. K. ) tegen de paal. Daarna kwam er meer strijd op het veld. In se laatste 15min duwde doelman Nathan Baele de bal tegen de dwarsligger. In de rebound vond Bono Cadron de kruising op zijn weg. Na weken van revalidatie deed Nicolas De Bruyne ( VL. A. ) in het laatste kwartier zijn weder optreden. Na hoekschop ( 90’ ) van Mathias Van Den Berghe, stond Nicolas De Bruyne op de goede plaats om met een kopbal het enige doelpunt van de match te maken.