Paashaas verrast marktbezoekers

IMG_2586 Oosterzele onderneemt ontvangt de paashaas op 27032018

Oosterzele, 03/04/2018 –  De weergoden waren ‘Oosterzele Onderneemt’ (organisator van de paashappening) en de marktbezoekers dit keer niet goedgezind. De paashaas liet zich gelukkig niet afschrikken door het kille regenachtig weer en dropte traditiegetrouw een massa paaseitjes.   (R 17)

‘De marktbezoekers en de kinderen werden extra verwend met paaseitjes, geschonken door ‘Oosterzele Onderneemt’, weet een tevreden voorzitter Hugo Verstraeten. De marktbezoekers en de kinderen werden door de schepen van Lokale Economie Jean Marie De Groote, burgemeester Johan Van Durme en Hugo Verstraeten (voorzitter Oosterzele Onderneemt, voorheen Gemeentelijke Raad voor Lokale Economie) hartelijk ontvangen. Een pluim voor de paashaas die met verve zijn taak ter harte nam.   De kinderen vonden het bezoek van de reuze witte paashaas aan de markt vree wijs. Met deze actie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ en het gemeentebestuur het marktbezoek aanzwengelen. De marktdag in Scheldewindeke (bestaat al decennia lang) is een ideale gelegenheid om de mensen samen te brengen en het sociaal contact aan te wakkeren.

IMG_2587 Oosterzele onderneemt ontvangt de paashaas op 27032018 te Scheldewindeke op de markt

Tot groot jolijt van de kinderen strooien de paasklokken ook in de fusiegemeente Oosterzele massa’s chocoladen eieren in het rond. Er zijn tal van verenigingen die een ‘paaseierenraap’ organiseren. Maar je kan uiteraard ook terecht bij de bakkers en de winkels in de fusiegemeente, neem een kijkje op  www.oosterzeleonderneemt.be.  Recent startte ‘Oosterzele Onderneemt’ met een gezamenlijke webshop  http://www.avs.be/avsnews/oosterzele-middenstanders-gaan-digitaal.

Reporter 17.