De Mol – Daisy wist het !!!

Daisy heeft het voorspeld. Steve ging eruit. Wat een kip! Volgende week gaan we zeker bij de eigenaar op bezoek om de volgende afvaller te kennen nog voor de uitzending. Ondertussen hebben we vernomen dat het dier getraind wordt om de Mol himself aan te duiden. Meer daarover deze week op De Beiaard Online.

Maar nu terug naar de feiten. Wat hebben we gezien deze aflevering?  

Lloyd kan NIET liegen, bij de rondvraag wie pasvragen gekozen heeft valt Lloyd zo door de mand, zijn tronie speelt boekdelen. Joke daarentegen kan volgens ons miljoenen verdienen aan de pokertafel. Zij komt dan ook door haar acteertalent hoger en hoger op ons lijstje te staan.

Ons geld blijven we voorlopig nog inzetten op Bahador. Hij speelt vaak mee in de gemakkelijk saboteerbare opdrachten en zit alsmaar relaxter bij het eliminatiemoment. Hij heeft maar weinig in de groepspot gebracht en we vermoeden dat ook deze aflevering hij vooral de oorzaak van het verlies aan centjes was (check vorige Mol items op onze site).

Misschien weet kip Daisy voor volgende week zondag niet alleen de afvaller maar ook de Mol aan te duiden. We volgen het voor u op. Beloofd!