Merelbeke verwelkomt 70 nieuwe inwoners


Het gemeentebestuur van Merelbeke ontving op zondag 22 april zo’n 70 nieuwe inwoners.

Tijdens dat onthaalmoment in het gemeentehuis, dat twee keer per jaar plaatsvindt, krijgen alle nieuwe Merelbekenaars toelichting bij de dienstverlening van de gemeente, het OCMW, het Sociaal Huis en de politie. Ze maken ook kennis met de burgemeester, schepenen en raadsleden en krijgen een promofilm over de gemeente te zien. Na het officiële gedeelte volgt er een gezellige receptie. Elke nieuwe inwoner gaat naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes zoals onder meer een Cadeaubon Merelbeke, een voucher voor een UiTPAS en een paraplu met logo van de gemeente.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X