‘Voor Zottegem’, loert de politiek om de hoek?

Een lezer vertrouwde ons een bewijsstuk toe waaruit blijkt dat iemand die politiek zeer actief is in Zottegem, betrokken blijkt bij het ‘Voor Zottegem’ initiatief.

Voor Zottegem, wat?

Een maand en half geleden doken in Zottegem borden op met mobiliserende boodschappen. ‘Zottegem heeft superhelden nodig’ klonk het mysterieus. Ook erna liet ‘Voor Zottegem’ nog van zich spreken. Met een rondvraag betreffende de horeca bijvoorbeeld en deze week over het ontbreken van een ontmoetingsplek voor jongeren. De initiatiefnemers namen ook contact op met de pers, maar willen desondanks niets prijsgeven over hun identiteit.

Oproep

Nu er toch een en ander bekend begint te geraken doet De Beiaard bij deze een oproep om toch wat openen te beginnen communiceren en het debat écht open te gooien. Wij zijn alleszins bereid om te luisteren en mee te denken.

Meer info?

Facebookpagina Voor Zottegem