Herzele zet in op openbare speelpleintjes

Het speelpleintje in de Walstraat in Ressegem kreeg een opknapbeurt.

“Voor het bestuur is buitenspelen erg belangrijk”, klinkt het bij het gemeentebestuur van Herzele. “We doen elk jaar mee aan de nationale buitenspeeldag, maar we zetten ook in op onze openbare speelpleintjes. Die hebben weleens een opknapbeurt nodig. De afgelopen maanden heeft onze Technisch Dienst hard gewerkt om dit speelpleintje opnieuw in orde te brengen. Zo werden er o.a. nieuwe speeltoestellen geplaatst.”

Het vernieuwde speelpleintje is opnieuw toegankelijk vanaf zondag 13 mei, die dag plant het gemeentebestuur een feestelijke heropening in samenwerking met Ap-Pastorie (aperitieven in de Pastorie van Ressegem), een organisatie van de Herzeelse Flandriens. Afspraak vanaf 11u00 voor een drankje en een hapje.

dav