Nog nieuwkomers op Zwalmse N-VA lijst

N-VA Zwalm stoomt zich klaar richting de verkiezingen van oktober 2018. Nadat de kopplaatsen en lijstduwer bekend werden gemaakt, werd eerst de nodige aandacht besteed aan het inhoudelijke. Alvast de speerpunten van N-VA Zwalm werden gecommuniceerd. Het volledige programma wordt na de zomervakantie gelost. Ondertussen wordt er verder gewerkt aan de lijstvorming. 

 

Met trots kondigt lijsttrekker Peter Van Den Haute dan ook aan dat Michel Terryn (Roborst) plaats vier voor zijn rekening zal nemen, hij komt hiermee vlak na Christine Vallat en Jan Soenen. Michel is ambulancier en geeft momenteel les in eerste hulp. Op plaats vijf komt Christiane Bollaert (Sint-Maria-Latem). Deze actieve senior vormt als het ware samen met Willy Schiemsky uit Roborst (plaats acht) een tandem, waarbij wij het belang van onze senioren mee willen onderstrepen. Op plaats zes komt Baudewijn Diependaele (Sint-Blasius-Boekel), de vader van Matthias Diependaele (fractieleider N-VA in het Vlaams Parlement) en zelf uittredend provincieraadslid. Hij steunt de lijst. Hij werd ook voorgedragen door de afdeling voor de provincieraadslijst. Baudewijn zal de lijst N-VA Aalst-Oudenaarde duwen. Hiermee maakt Zwalm opnieuw kans op een Zwalms provincieraadslid.

 

Op plaats zeven verwelkomen we een nieuwkomer. Josiane Ghistelinck was penningmeester voor CD&V Zwalm. Ze vervoegt onze rangen.

Josiane: “Ik volg als het ware wijlen mijn echtgenoot, Antoine Hoste, die actief was bij de VU en SK Munkzwalm. Ik vind dat er nood is aan verandering in Zwalm. Daarom steun ik de N-VA Zwalm lijst met volle goesting!”

 

De drie uittredende mandatarissen duwen de lijst. Dokter Louis Ide en nationaal secretaris van N-VA (Dikkele) was al als lijstduwer al bekend. Op de voorlaatste plaats komt verpleegkundige en uitredend gemeenteraadslid Gerda Van Den Bulcke (Roborst) en op de derde laatste plaats (17) komt Willy De Vleeschauwer, uittredend OCMW-raadslid.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X